Ύδρευση

Ύδρευση

Η εταιρία Χατζηβαμβάκης δημιουργήθηκε το 1994

Κατάστημα υδραυλικάΑπό το 1986 έως το 1994 απέκτησα τις κατάλληλες γνώσεις σπουδάζοντας και δουλεύοντας σε διάφορες εταιρίες σαν μαθητευόμενος και βοηθός. Από το 1994 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιούμε στον χώρο της θέρμανσης, ύδρευσης, φυσικού αερίου και υγραερίου. Με την πάροδο του χρόνου λόγω της τεχνολογίας οι γνώσεις μας εμπλουτίστηκαν στους τομείς θέρμασης δαπέδου, ηλιοθερμίας, αυτοματισμών, αντλίες θερμότητας, δροσισμού, παραγωγής ζεστού νερού Κ.Λ..

Σκοπός μας είναι να βρούμε παντού την καλύτερη λύση με συνέπεια και μελλοντική οικονομία σε κατανάλωση. Όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζουμε την δραστηριότητά μας αφήνοντας την καλύτερη εντύπωση στους πελάτες μας, με αυτόν τον τρόπο η πυραμίδα των πελατών μας μεγαλώνει. Για ότι αφορά την θέρμανση, ύδρευση, φυσικό αέριο, αποχέτευση, αντλίεςθερμότητας, αυτοματισμούς Κ.Λ.. Μπορείτε να μας καλέσετε για μια δωρεάν μελέτη στον χώρο σας.

Κατάστημα υδραυλικά επισκευές

Απλές καθημερινές συμβουλές:

  • Τοποθετήστε φίλτρο για πόισιμο νερό, εάν έχετε μην αμελείτε να αντικαταστήσετε τα ανταλακτικά.
  • Ελέγξτε τα φιλτράκια της κάθε βρύσης για άλατα η σκουπίδια.
  • Προσέξτε για τυχόν διαρροές που φουσκόνουν τον λογαριασμό της ύδρευσης, σημείο SOS το καζανάκι μέσα στην λεκάνη.
  • Μην ζητάτε από τον θερμοστάτης χώρου 23-24 *C είναι υπερβολή και καταναλώνετε υπερβολικό καύσιμο. Το φυσιολογικό είναι 20-22 *C.
  • Μην αερίζετε το σπίτι με ανοιχτό το καλοριφέρ.
  • Καθαρίστε την εσωτερική και πίσω πλευρά των θερμαντικών σωμάτων από σκόνη και αράχνες γιατί σας μαυρίζου τους τοίχους.
  • Μην αμελείτε την συντήρηση του λέβητα φυσικού αερίου.
  • Εάν έχετε φυσικό αέριο για το νερό χρήσης όταν δεν χρειάζεστε ζεστό γυρίστε την βρύση προς το κρύο και όχι στην μέση διότι ενεργοποιείτε τον λέβητα.

Related posts

Ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις

Με πολύχρονη εμπειρία είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ποιοτική και ταυτόχρονα οικονομική λύση ανακαίνησεις… Share this:Click to share on...

Φυσικό Αέριο

Φυσικό Αέριο

Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στον χώρο σας με τις πλέον οικονομικές προσφορές της αγοράς… Share this:Click to share on Twitter (Opens in new...

Leave a Reply